NHTV Leisure Design Lab

Het NHTV Leisure Design Lab is de online- en persoonlijke ontmoetingsplek voor ervaren ondernemers in de recreatiesector en jonge talenten uit de afstudeerrichting Manager recreatie-onderneming (MRO) van de Academie voor toerisme van NHTV.

Waarom een NHTV Leisure Design Lab?
Ondernemers in de recreatiesector hebben vaak veel vraagstukken liggen waarvoor ze de tijd niet hebben om ze op korte termijn op te pakken. Binnen NHTV hebben de (excellente) studenten een grote behoefte aan realiteitsgetrouwe cases om hun toekomstig beroep te oefenen. Deze partijen vinden elkaar in het Lab. Beide zijn dagelijks met recreatie bezig. Het is een virtuele plek waar ideeën opborrelen, waar wordt samengewerkt aan innovaties, waar nieuwe concepten worden ontwikkeld en hulp geboden wordt bij de implementatie ervan in het bedrijfsproces. Van integraal ondernemingsplan tot een social mediaplan of een innovatief recreatieproduct. Zo kan nieuwe kennis ontwikkeld worden ten behoeve van de recreatiesector. Uiteraard worden studenten altijd begeleid door ervaren docenten.

Er bestaan een tweetal adviestrajecten: de LAB dagen en de LAB arrangementen. Meer informatie vind u onder de kopjes LAb arrangementen, LAB dagen en op onze website: www. nhtv.nl/leisuredesignlab of volg onze tweets op www.twitter.com/#!/leisuredesignl

Binnen dit thema worden posts geplaatst die gaan over het NHTV Leisure Design Lab.